Via deze pagina kunt u autolakken op maat bestellen. Hieronder vind u een formulier die u zo volledig mogelijk dient in te vullen, dit zodat wij de juiste lak voor u kunnen maken. Als u er niet uit komt of er zijn vragen, neem dan contact op met 06 55 34 44 24.
    Alle velden aangegeven met een * zijn verplichte velden

    Als u het formulier naar ons verzonden hebt zullen wij de aanvraag in behandeling nemen. U krijgt dan van ons een prijs wat het kost. Ook kan het zijn dat we contact met u opnemen voor meer informatie.

    Wel moet u er op letten dat als u de kleur besteld dat dit de kleur is volgens de gegevens. De kleur van uw voertuig kan anders zijn door invloeden van buitenaf. Door zon en veroudering kan de lak veranderen van kleur. Als u denkt dat dit misschien het geval is dan kan u beter een kleuren staal naar ons op sturen of bij ons langs komen. Hiervoor kan u ons emailen of bellen voor een afspraak.

    Alle lakken die voor u op maat gemaakt worden kunnen NIET retour gestuurd worden. Let daarom goed op dat u de juiste lak besteld. Als u twijfelt kunt u ons bellen op 06 55 34 44 24